Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
A film úgy állítja be a történetet,hogy ezen szörnyűségnek csak az alkohol, a kocsma, meg a "verte őt az ura" volt az oka.Miközben magzatokat hajtottak el,csecsemőket és gyerekeket öltek,testi és szellemi fogyatékkal élőket tettek el láb alól aztán voltak olyanok,akiknek azért kellett meghalniuk mert idősek,"hasznavehetetlenek" lettek illetve a házastárs nélküle tudta elképzelni a saját jövőjét.
Egyetértek a filmben nyilatkozó hölgyel,aki azt mondta hogy ez nem csak a Tiszazugban vagy Zalában lehetett használatos módszer,hanem az egész országban.Én még csak annyit tennék hozzá,hogy ez a légypapír az 1880-as évektől volt forgalomban. Az ügy1929-es kipattanásával kapcsolatban a Tiszazugban az exhumálásokat kb. 600 bizonyított arzén mérgezés után leállították.Kérdésem:vajon hányan lelték halálukat országosan ennek a módszernek köszönhetően?Ebbe a számba belegondolni is borzalmas.

Itt több tucat filmet nézhetsz ingyen
és legálisan a magyar filmgyártás
krémjéből. Hetente bővül a kínálat. Részletek »

Ha van film, amit szívesen látnál, írj.

Ha van saját filmed, amit szívesen bemutatnál, írj nekünk.
Ha netán gond van a lejátszással, segítünk.

Jó szórakozást!

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!