Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Elgondolkoztató nagyon, nekem eléggé bejött. Szerintem jó hogy úgy csinálták, hogy a néző döntse el magának a befejezést meg mi hogy is volt
thumb
Dekár, hogy a magyar filmek a végén mindig befulladnak...
thumb
Ebből lehetett volna valami nagy durranás is, végül semmi sem lett:(
thumb
Amúgy jó sok pénz elmehetett rá még így kisfilmként is, nem olcsó mulatság, ahhoz képest viszont nem adott semmit.
thumb
OMG, én meg végignéztem, de nem történt semmi. No még szerencse hogy ingyen volt...
thumb
Ez azért elég semmilyen volt.
Aki látott már David Lynch filmet, vagy nézett régi(\'59-\'64) Twilight Zone-t annak nem nagyon nyújtott semmi újat.

Ettől még jó kisfilm, de semmi újdonság.
thumb
Logikusnak tűnik, hogy a sofőr személyiségének két oldala a másik két srác. Valószínűleg köze van a sofőrnek a balesthez. Vagy ő okozta, vagy segélyhívás nélkül továbbment. Ami nem világos, hogy a felborult autó miért van zárva, hol vannak a testek, mit jelent a vérnyom és a labda? Valamint tényleg Fecske Tamás a sofőr?
thumb
Ami biztos, hogy van három karakter, szimmetriában: A jó, a rossz és a középpont. Valami elől menekülnek, még Feri telefonját sem akarják felvenni, ki akarják zárni az életükből. Aztán látnak egy "baleseti" helyszínt, és végül segíteni akarnak: Az ismeretlen nevű srác csak addig megy, míg segélyhívást tud adni, de őt nem tudják hívni. Bemnod egy nevet, ami vagy az övé, vagy a ducié. Aztán furcsa dolog történik mire visszaér. Szerintem nyilvánvaló, hogy nincs egyértelmű megoldás.
thumb
Visznek valamit magukkal megválaszolatlan kérdéseket a jövőbe: Hová tűntek a felborult autó utasai? Hogy jöttek ki a kocsiból, ha a srácok sem tudták kinyitni az ajtókat? Miután visszatér az ismeretlen nevű srác, hova tűnik Tomi és Feri? Elrabolták őket, vagy felszedte őket egy autó, esetleg elmentek maguk? De akkor miért hagyták ott a lámpát? Hova tűnt a kocsi, ha eltűnt egyáltalán, hiszen nem egyértelmű, és a vérnyom? De mindez balladai homályban marad.
thumb
Nekem eleinte nem tetszett, mert egyedül néztem, és azt hittem van valami nyilvánvaló dolog ami nem esik le. Akkor még itt sem voltak kommentek. Széttúrtam a netet egy kis infóért, sehol semmi, alig aludtam valamit utána.

De most, negyedszerre már tetszett. Szerintem semmi visszafelé forgatás, vagy halottak, vagy ilyesmi nincs. Egész egyszerűen egy olyan film, amiben nem tudjuk, hogy honnan jönnek, hova mennek a szereplők:

Hoznak valamit a múltból: talán egy embert elütöttek (bűntudat, sziréna) verekedtek, és balul sült el (sérülés az arcon). Valószínűleg jól indult minden: horgászni indultak (horgászfelszerelés a csomagtartóban) de meg kellett szakítaniuk, vagy el sem kezdtek pecázni (egy egész karton bontatlan sör a csomagtartóban).
thumb
Határozottan tetszett!
thumb
Szerintem ez a film a forgatokonyvirok sztrajkjarol szol, kepletesen kell erteni. Az uzenet: nincs penz nincs tortenet.
thumb
nekem nem tettszik:((
thumb
azta,a magyaroknak is van jó filmük,ezt nem gondoltam volna...
1 | 2 | 3 | 4
következő

Itt több tucat filmet nézhetsz ingyen
és legálisan a magyar filmgyártás
krémjéből. Hetente bővül a kínálat. Részletek »

Ha van film, amit szívesen látnál, írj.

Ha van saját filmed, amit szívesen bemutatnál, írj nekünk.
Ha netán gond van a lejátszással, segítünk.

Jó szórakozást!

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!