thumb
Egymásért(9' 2018)
Történet egy párról, akiknek a kapcsolata az (ön)ámítás rutinszerű aktusaiból épül fel. Annak a pillanatnak a szomorú ábrázolása, amikor a másik helyett a fantáziánkba szeretünk bele.
thumb
ApApArA(2' 2018)
Rövid animáció a féltő szülői gondoskodás kezdeti nehézségeiről.
thumb
Vetés(7' 2018)
Egy lány egy rozoga házikóban visszavonultan él a nagymamájával, mígnem egy sor drámai esemény arra nem készteti, hogy megkérdőjelezze az addig békésnek hitt világát.
thumb
Szezon után(11' 2018)
A magányos éjszakai séta összeolvad egy víz alatti fantáziavilággal. A valóság és a képzelet közti kapcsolat egy fiktív „tökéletes” férfinak írt szerelmeslevélben bontakozik ki.
thumb
Jean és Chantal egy teljesen hétköznapi pár, teljesen hétköznapi élettel egy teljesen hétköznapi környéken. Jean és Chantal szereti egymást. Véget vethet-e vajon a kapcsolatuknak egy egyszerű mosogatás?
thumb
Tojás(13' 2018)
Egy nő az otthonában rekedt egy tojással, amelyhez egyszerre vonzódik és fél tőle. Megeszi a tojást, bűntudata lesz. Megöli. Hagyja a tojást éhen halni.
thumb
Egy fiú beleveti magát a város forgatagába, ezzel ő is annak a zűrös és idegesítő atmoszférának a részévé válik, amely belengi a környéket.
thumb
Take Me Please(14' 2018)
A film egy szakítás és velejáróinak a lemodellezése: a fiú megpróbál megbarátkozni az új életével és az azzal járó új élményekkel.
thumb
Még nem(11' 2018)
A játszóházból egyszer mindenkit hazavisznek. Egy gyerek azonban hiába vár az anyjára, ezért elindul, hogy megkeresse. Egymás mellett, változatos helyszíneken bontakozik ki két sors, két életút, melyek talán sosem keresztezik egymást.
thumb
Mindenki rosszul van mindenkitől. De a dolgok csak akkor fordulnak igazán rosszra, amikor már saját magadtól is kiver a víz.
thumb
Muteum(5' 2017)
A múzeumban illik mindent – ízig-vérig, tetőtől talpig – komolyan venni.
thumb
Kegyelem(3' 2017)
Két testvér egy élettelen környezetbe zárva tengeti napjait. Egy nap megjelenik két természetfeletti lény, akik ezt a kihalt helyet ismét élővé tennék.
thumb
Az emberek egy különleges valaki megszületésére várnak: egy felnőtt öltönyös férfira. Addig Ám az emberek csak addig követik őt, és biztatják színpadias, ám teljesen értelmetlen produkcióit, míg el nem követ egy hibát. Immár magányosan találkozik egy nővel, akivel egymásnak lettek teremtve. Az...
thumb
LOVE(15' 2016)
A LOVE egy távoli galaxisban játszódik, amelynek egyik bolygójára becsapódik egy zöld üstökös, ennek hatására pedig minden megváltozik. A film három fejezetre tagolódik, melyek sorrendben a vágyakozás, a szerelem, illetve a magány, és különböző teremtmények átváltozásán keresztül mutatják be ezen...
thumb
Fiaskó(5' 2016)
Egy öregember éli hétköznapi életét erdei kunyhójában. Egyszer csak egy furcsa szerzet érkezik hozzá, aki megpróbálja eladni neki varázslatos portékáit.
thumb
Aluno, a nagyapja tanítása nyomán felnőtté váló fiúcska életének történései bevezetnek a cigányság világába, az igaz, feltétel nélküli szeretet létezését keresve, a legközelebbi hozzátartozók próbatételén keresztül.
thumb
Balkon(7' 2016)
Mindenki azt csinál, amit akar, de a filmben szereplő emberek még nem tudják mihez is kezdjenek.
thumb
All my Days(2' 2017)
Kísérleti animáció, amely a hétköznapi élet tárgyait, eseményeit lényegíti át egy szubjektív, szürreális világba. A film asszociatív utazás az észlelés apró mozzanatainak megjelenítésével.
thumb
A történet egy szokatlan királylány életéről szól, a hagyományos mesék struktúráját követve. A királylányt nem fogadják el a környezetében élők, emiatt a szülei elküldik egy várba, ahol megóvják a negatív visszajelzésektől. A lány az évek során felnő, és rengeteg kérő áll előtte, ám nem sikerül...
thumb
Mimik(5' 2016)
Két pantomimes éppen láthatatlan ebédjét fogyasztja, amikor megjelenik egy galamb.
1 | 2 | 3 | 4
következő
utolsó

Itt több tucat filmet nézhetsz ingyen
és legálisan a magyar filmgyártás
krémjéből. Hetente bővül a kínálat. Részletek »

Ha van film, amit szívesen látnál, írj.

Ha van saját filmed, amit szívesen bemutatnál, írj nekünk.
Ha netán gond van a lejátszással, segítünk.

Jó szórakozást!

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!