17
0
Gyártási év: 2010

Egy talán jobb napokat látott bérházban egy rendező készül filmje megvalósítására. Az intézetből szökött kamasz fiú anyját keresve szinte véletlenül kerül a filmforgatás castingjába. A drámai események sora ott veszi kezdetét mikor a szereplőválogatás alatt a fiút naivsága, és egyenes tisztasága olyan hirtelen cselekvésekre ragadtatja, ami halálos balesethez vezet. A rendezővel még soha nem történt semmi, ami akaratán kívül állt volna. Megérzi, hogy a fiú személyében egy nagyobb erővel találkozott. Mikor rájön, hogy a különös és szelíd gyerek az ő fia, aki sok évvel ezelőtt hívatlanul jött e világra, arra kényszerül, hogy egy kiszámíthatatlan és veszélyes úton induljon el. Más körülmények között találkozásuk talán esély lenne az újrakezdésre.

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Unalmas, értelmetlen, felesleges.
Nem ajánlom senkinek!
thumb
jaj, ha tudom hogy a filmben Kiss Diána Magdolna mellein kívül semmi érdekeset nem találok, akkor nem szenvedem végig.
ennyire életszerűtlen és unalmas filmet...
thumb
Nem volt rossz, de azért többet is ki lehetett volna hozni belőle.
thumb
Sok kortárs magyar filmet megnéztem, de magasan ez volta leggyengébb!
thumb
lehet nézni hülye amerikai filmeket, ahol mindent a szádba rágnak, hajrá
aki mondjuk nem érti, mi történik itt, azt sajnálom, és javaslom olvassa el a Frankenstein-sztorit (enélkül is működik)
erős munka, gratulálok
arra persze nem számítottam, hogy lesz benne humor, ez sajnos az Afta óta nem jellemző
thumb
ÉRDEKES FILM,TEGNAP NEM MENT AZ ALVÁS,,,,NAGYON NEHEZEN, BONTAKOZIK KI , MIT IS AKART, BEVALLOM NEM MINDIG ÉRTETTEM, H, MIÉRT KELLETT NEKI IS SZÖRNYÉ VÁLNI? NAGYON, LELAZULT ÁLLAPOT SZÜKSÉGES,,,,
thumb
Szeretem a magyar filmeket, de azért mégis....
Még eleje volt, megvolt a bonyodalom is, de a vége? Árulja már el valaki, hogy 1., mi volt a rendző célja a vége befejezetlenül hagyásával, 2., mi volt a film mondanivalója? Valahogy egyik re sem jöttem rá. Összesítve nagyon rossz filmnek ítélem. Sajnos nem tudok pontot adni rá, manapság ez a divat. Az ablaküvegtől fröccsenő vér tett be nagyon, valahogy nem tudom elképzelni, hogy így szóródjon szét a falon. Egynek elment, mert a zene jó volt.
thumb
baszki! 53:51 - 55:07-ig egy árva szó nem hangzik el több mint 1 percen keresztül, csak a néma mélabút bámuljuk! értem én, hogy mi jár ekkor a fejükben és azt is tudom, hogy az életben is előfordul az ilyen, de ez akkor sem filmbe való! én tényleg kapartam az arcom, hogy végre szólaljon már meg az egyik!

fel nem fogom, hogy miért kell ilyen jelenetekkel tarkítani egy magyar drámát! a dráma nem attól drámai, hogy percekig próbálunk drámaian nézni magunk elé! enélkül is érti az a szerencsétlen néző, hogy miről van szó! ráadásul ebből a sztoriból egy egész jó krimit lehetett volna vászonra vinni, elég sok cselekménnyel! ehelyett bámuljuk ahogy bambulnak a kamerába vagy épp nem abba!
szép munka...! ;)
thumb
Ez szar volt kerek-perec.....sírni tudnék és e remek rendezőnek a kezét letörni.
thumb
a film jó, bár nehezen kibontottnak érzem. ugyan egyszer láttam még, de nem tekinthetünk el az alcímtől. a frankenstein történethez hasonlóan van végigvezetve a cselekmény. ez alapján pedig a végén pár kérdés is felvetődik: ki a frankenstein és ki a szörny? lehetséges-e az újrakezdés? stb. nem olvastam kritikákat róla, csak az "ódákat hallottam zengeni" a filmről és szerintem van is alapja. nem akarok leszólni senkit, de mielőtt bárki leszólná, olvassa el a frankensteint, száz oldal körül van.
thumb
Mundruczó Kornél hányszor akarja még megrendezni ugyanazt a szar filmet?????????????????????????????
thumb
Nagy-nagy jószándékkal néztem 73 percig, de amikor az anyját is megölte ez az áldott jó gyerek akkor végleg megvilágosodott előttem hogy ez elvesztegetett idő volt. Talán némi elnyomott cigány motívumot kellett volna még becsempészni a történetbe, akkor - a nézők elismerése helyett- legalább egy aranymedve elismerő brummogását hallhatnánk.
thumb
Gondolom olyan igénytelen szar ez is mint a többi magyar mozi.. Leírás alapján szinte biztos. Ha meg az én adómból.. áh, nem is folytatom
thumb
Ennyit a magyar filmgyártásról.
thumb
Amikor rájön, hogy a különös és szelíd gyermek...Brrr, én nem tudok magyarul? Különösnek különös, de szelíd és naiv ?Kár, h elolvastam a felvezetőt.Egyébként tényleg jó film, a fiú jó arc, Monori Lilit jó volt újra látni, a zene is klappolt.Hajrá magyar film!
1 | 2
következő

Itt több tucat filmet nézhetsz ingyen
és legálisan a magyar filmgyártás
krémjéből. Hetente bővül a kínálat. Részletek »

Ha van film, amit szívesen látnál, írj.

Ha van saját filmed, amit szívesen bemutatnál, írj nekünk.
Ha netán gond van a lejátszással, segítünk.

Jó szórakozást!

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY