Delta

51
Feliratkozom
film
530 videó
29
0
Gyártási év: 2008

Egy hallgatag fiatalember visszatér a Duna-delta világ elzárt vidékére, ahol megismerkedik addig soha nem látott húgával, Mundruczó Kornél filmje.

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
A természeti környezet gyönyörű, amúgy szinte nézhetetlen a film.
thumb
Négy év után újranézve is tetszik, nem vesztett az aktualitásából.
thumb
Én még moziban láttam. Nagyon jó film...lehet rajta gondolkodni. Persze sok hímneműnek nem tetszik. Aki erre azt mondja, hogy "szar film", az vagy nem érti, vagy bunkó.
thumb
Dögunalom az egész! Fél óra után ki is kapcsoltam.
thumb
Jó film, bár úgy gondolom lehetett volna jobb is, ha nem hal meg az eredeti főszereplő. Ezt nem az őt váltó színész miatt mondom, mert úgy gondolom nagyon jó volt a szerepében, hanem mert érződik a filmen, hogy megszenvedtek a befejezésével miután az eredeti tervek, pénzek, és leforgatott anyag nagy része füstbe ment a halál miatt.
thumb
Azt gondolom, valósághű. Egyébként nekem tetszett. Miért? Mert elég egyedinek találtam. És valóban. Nem lehet erőszak mentes világban élni. Ahhoz tolerancia, és némi intelligencia kellene, hogy belássuk: Nem szólunk abba, ami nem a mi dolgunk. Ez az elzárt, kis közösségekre különösen érvényes. De mit is várunk? Ilyen az "ember" ugye? Nem a saját dolgával foglalkozik, mindig csak is a másokéval. Amihez ha semmi köze sincs, ő akkor is csinál magának "csak azért is" alapon. Valóban. Ezzel az erővel, bárkiről, bárkikről szólhatott volna a film aki eltér az átlagos "normától". Kérdés bennem pusztán az marad: Mi az hogy "erkölcs"? Amikor bárki erőszakos másokkal, csak úgy tisztán egoizmusból? Azt nevezhetjük "erkölcsnek"? Igen. Elgondolkodtató film. Nekem tetszett..
thumb
Nekem tetszett. Elgondolkodtató.
thumb
Nekem tetszett a film mert szerintem elgondolkodtató! Mindenki aki itt hozzá szólt egy kicsit vagy nagyon de másképp látta,más-más érzelmeket indított el benne.És ez jó mert aki bármilyen véleményt írt róla,arra hatással volt.Rám is!
thumb
Felemás benyomások maradtak meg.
thumb
Kis szeplő egy nagy művész személyén.
5./ MInden magyar filmet lehetőleg marha drága helyen kell forgatni, lehetőleg ahol a stáb jól érzi magát - stimmel.

Szóval Művész Hölgyek és Művész Urak! Ennyire nem gyökerek az emberek a világban! Tisztelni kell embertársainkat, akiket megformálunk! Nem mindenki ilyen üres tekintetű agresszív idióta!
Aztán pl. hogy mit keresett az amúgy egybites sztoriban a megerőszakolás? Ha már egy teljesen lefaragott és letisztított kőkeményen egybites a szituáció...? Semmi indok, semmi sejtetés és a történethez semmi köze, hacsak nem abból indulunk ki a rózsadombi kávéházból, hogy szar az egész világ, mert ma is elköltöttem 6 millát és semmi nem történt. Mert az nem a társadalom előrevetített ítélete volt jelen filmtémában, hanem egy állat mozzanata, ami filmet nem érdemel, elég kimenni egy fővárosi utcára. Az más történet, ha már most egy szitut próbálunk ledugni a hülye néző torkán.
Az ácsok, halászok, kocsmárosok és kocsmába járók nem ilyen idióták. A művészeket nem ösmerem személyesen, de aki ezt a filmet csinálta, az magának csinálta és kissé sérült a lelke.
Ezért többszáz milliót....! Én csak abban bízom, hogy a nézők nem annyira hülyék! Az 58 ezres nézettség persze hülyeség - én kb. 5-ször kattintottam, de a 15 dícséret azért remélem visszajut az alkotókhoz.. Mondjuk ennyi arrogancia után még az is sok....
thumb
10 éve nincs tv-m, tehát szemetet nem nézek. Nagyjából minden körülményt ismerek erről a filmről, tehát nem gyökérség miatt ítélem nézhetetlennek! A sztori egymondatos, a film sem jutott előrébb, bár azért napi 6 millióért heteken át... szóval ehhez sovány kicsit az szűk kameralátószög, nulla történet, nulla színészet, nulla monológok. Semmi nincs indokolva még minimálisan sem... szóval nézhetetlen alkotás többszáz millióért. Azt amúgy elhiszem, hogy az alkotók élvezték - nagyon szép hely, csak éppen nem jött át. Az összes szereplő üres tekintetű - mondhatnám baromarcú, másfél óra mosoly nélkül és mindenki mindenkivel arrogáns. A filmkészítők nyilván ilyen környezetben élnek, és nem jártak még az Al-Dunán, meg faluban és ácsok között. Amúgy egy átlag magyar többszáz milliós film szinte állandő kellékei szerint akkor nézzük a dolgokat:
1./ öreg, zsíros, unalmas vagy antipatikus főhős férfibe minden indok nélkül beleszeret valami fiatal bájos bombázó - nyet. Ilyen itt meglepően nincs.
2./ Főhős és sleppje filmenként 1500-szor rágyújt semmitmondó tekintettel - csak a tekintet áll fenn jelen esetben.
3./ Főhős és pereputtya filmenként 1500-szor kocsmába belép és neuron-bontó etilalkoholt - tehát piát rendel, ez is igazi magyar átlag
4./ Főhős és a teljes szereplőgárda minden szituációban egymással ordít, arrogáns és minimum bunkó - stimmel a főszereplők kivételével, tehát igazi magyar alkotás. Lajkó századunk egyik legkiválóbb hegedűse. Kiszeltündéből és győzikéből példaképet csináltak már, miért ne lehetne belőle is: nevezetesen színészt... Kis szeplő egy nagy művész személyén.
5./ MIndenmagyar filmet lehetőleg marha drága helyen kell forgatni, lehetőleg ahol a stáb jól érzi magát - stimmel.

Szóval Művész Hölgyek és Művész Urak! Ennyire nem gyökerek az emberek a világban! Tisztelni kell embertársainkat, akiket megformálunk! Nem mindenki ilyen üres tekintetű agresszív idióta!
Aztán hogy mit keresett a sztoriban a megerőszakolás? Ha már egy teljesen lefaragott és letisztított kőkeményen egybites a szituáció...? Semmi indok, semmi sejtetés és a történethez semmi köze, hacsak nem abból indulunk ki a rózsadombi kávéházból, hogy szar az egész világ, mert ma is elköltöttem 6 millát és semmi nem történt.
Szóval az ácsok, halászok, kocsmárosok és kocsmába járók nem ilyen idióták. A művészeket nem ösmerem személyesen, de aki ezt a filmet csinálta, az magának csinálta és kissé sérült a lelke.
Ezért többszáz milliót....! Én csak abban bízom, hogy a nézők nem annyira hülyék!
Az 58 ezer nézettség persze hülyeség - én kb. 5-ször kattintottam, de a 15 dícséret azért remélem visszajut az alkotókhoz. Mondjuk ennyi arrogancia után még az is sok....
thumb
nézhetetlen élvezhetetlen szar, mint maga M. Kornél
thumb
örök szerelmem Lajkó Félix.
thumb
Nekem tetszett, annak ellenére is, hogy a téma már sokszor fel lett dolgozva. Kisközösségekben nem szeretik a különcöket, főleg ha erkölcsi dolgokról van szó. És kemény a megtorlás, az igazságtétel, vagy a "megtisztítás".

Nekem külön tetszett a Kornéltól, hogy a "valóságot" nem akarja letolni a torkunkon, mint a legtöbb művészfilmes. Elég a leheletnyi utalás is (pipiskedő lábak a testvércsókhoz), hogy tudjuk mi történik.

A táj, és az egyszerű dialógusok pedig a hely és a közösség sajátossága. Ilyen filmekre érdemes pénzt áldozni. Az államnak is, a befektetőknek és a közönségnek is. Vagy megvárjuk azt a pár évet, míg fent lesz az indavideon:)
1 | 2
következő

Itt több tucat filmet nézhetsz ingyen
és legálisan a magyar filmgyártás
krémjéből. Hetente bővül a kínálat. Részletek »

Ha van film, amit szívesen látnál, írj.

Ha van saját filmed, amit szívesen bemutatnál, írj nekünk.
Ha netán gond van a lejátszással, segítünk.

Jó szórakozást!

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY