1 hét

51
Feliratkozom
film
544 videó
33
0
Gyártási év: 2004

Az 1 hét című film egy cigány fiatal hét napját mutatja be, mindegyik napból egy-egy rövid részletet kiragadva. Hétfőn reggel Kristóf a családjáról beszél, kedden a barátaival játéktermezni mennek, szerdán nagypályás haverjával találkozik. Csütörtökön a közértben arról álmodozik, hogy ő is nagymenő lesz. Pénteken ideges monológ az utcán, majd szombat este a kötelező beivás és cuccozás. Vasárnap délelőtt, ahogy részegen tántorog haza, két szintén részeg magyar srác elkapja és megverik. Császi Ádám és Tóth Zoltán Gábor filmje. A filmszemlén a zsűri különdíját kapta.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Ez kb a cd-n terjesztett csisztu videóval egy idős, vagy régebbi.
A gépek még alig tudták lejátszani, akadozott mikor először láttam, "egy hét, avagy milyenek a cigányok.avi" néven futott.

Az is biztos ,hogy nem lehet 2004es gyártású, emlékszem mikor körbeüljük a 19es, akkor féléves fizetés ára monitort a melóhelyen és nézzük ezt. Azon a helyen én már régesrég nem dolgoztam 2004ben.

De nem csak itt megy félre a mérték.

Ez többekszerint egy romaellenes film, én ezt igy nem jelenteném ki, de az biztos, hogy ilyesmit, hogy pl romák kirabolnak az utcán cigit kérve késsel, kilopják és eladni próbálják az autórádiót, stb, stb először mutattak ebben a filmben, ami egyébként itt nyócban akkoriban napi történet volt bizonyos utcákban.
thumb
Egy rakás sz...
thumb
kritikán aluli a főszereplő, és nyomasztó a bárgyú, papírmasé világ
thumb
mi a tetves lófasz mondanivalója volt ennek a filmnek? vki adja vissza a 19 percemet!
thumb
Na már megint 1 cigánymosdató film! Nagyon sok ilyet láttam már... marhára unalmas, hogy mindig ők a szegény, elszenvedett, gyámoltalan emberek, akik békések és jámborok, bezzeg a gaz magyarok rasszisták és kirekesztők! Aha persze....
thumb
LOL tényleg legjobb a vége, ez valami Stargate feldolgozás egy párhuzamos univerzumból :)))) Hihetetlenek ezek a szánalmas filmek, de királyság lehet ilyen szeméttel díjakat nyerni :)
thumb
Jé a rövid leírásból kimaradt "kedden a játékterembe menet fegyverrel, csoportosan elkövetett rablást hajt végre a barátaival"
thumb
"ha valakinek nem tetszik ahogy csinálom a dolgokat abba bele fogom nyomni a kést"

@Lopal
"aki ezen nem tud röhögni, azt tudom sajnálni...óriási dumák, óriási karakterek"
thumb
Vicces (bár jelen esetben inkább tragikus), amikor a kommentelők több, mint fele úgy szól hozzá egy filmhez, hogy meg sem nézte azt, hanem csak reflexből és előítéletből véleményezi látatlanban. A film lényege nagyon nem a "szegény cigány" - ahogyan persze nem is a "szegény magyar" -, hanem ennél azért egy picivel összetettebb.
thumb
Az angol felirat otvar szar.
thumb
Aki kíváncsi, hogy valójában hogyan telik ezeknek egy hét, az menjen föl a tolvajkergetok.hu-ra.
A film után 8-10 évvel jutott el oda a magyar társadalom, hogy felveszi a kesztyűt, és megpróbálja megvédeni magát ezektől. Persze a rendőrség még most is az önvédelmi csoportok tagjait vedzálja (a tolvajok heyett), de már csak négy hónap a választásokig! Az utolsókat rúgja ez a liberó politika.
thumb
A rendőrök sem mernek bemenni bizonyos utcákba vagy házakba.. és akkor még ők vannak megfélemlítve?? Hát persze...
thumb
Mennyi hülye van itt,baszki nem esik le a fim mondanivalója???
thumb
Most mondja, hogy engem egy Cigány család azért akart megverni általános iskolás koromban (8 éves voltam), mert a nővérem bevitt a McDonald's-be én meg a nyilvános telefonról a Meki mellett felhívtam édesanyámat. 2 percet beszéltem édesanyámmal ők meg ennyit sem bírtak és elkezdtek kirángatni a telefonfülkéből. Szerencsére a testvérem odajött és jó nagy lármát csapott, csak ezért tudtunk ép bőrrel elmenni, mert mindenki a telefonfülkét kezdte nézni. Meg mikor a nővérem egyszer a ház ajtaját nyitva hagyta a cigány meg fényes nappal beugrott a kerítésen és besétált a házba. Vagy hogy a kertünkből jött fel a cigány szürkületkor, édesanyám meg kint kávézott és halálra rémült? Hát elmehetnek a francba, nem tudom őket sajnálni. Maradtak volna Kanadában fát vágni, de onnan is repülővel hozták inkább őket haza csak, hogy húzzanak onnan, mert büdös volt nekik a munka. Vagy hogy ismerős 80 éves nagymamájához betörtek, kirabolták, megerőszakolták és halálra verték? És ezek 3 különböző városban történtek. Úgy-hogy az ilyen videókat inkább tüntessék el vagy tegyenek fel olyanokról is videót, hogy szegény Magyar srácnak/nagymamának milyen a napja.
1 | 2
következő

Itt több tucat filmet nézhetsz ingyen
és legálisan a magyar filmgyártás
krémjéből. Hetente bővül a kínálat. Részletek »

Ha van film, amit szívesen látnál, írj.

Ha van saját filmed, amit szívesen bemutatnál, írj nekünk.
Ha netán gond van a lejátszással, segítünk.

Jó szórakozást!

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY