Jogtalanul - Romaügyek

51
Feliratkozom
film
514 videó
137
0
Gyártási év: 2009

Juhász Péter és Békés Bence Ózd környéki falvakat kezdtek el látogatni, hogy az ott élő romáknak segítséget nyújtsanak. A médiát, és a TASZ-on keresztül a jogérvényesítés eszközeit felhasználva megkezdődött egy a helyiek érdekérvényesítését fejlesztő folyamat, melyet részletesen szeretne a TASZ dokumentálni, ennek első lépése ez a film.

rendező: Takács István Gábor
további információ

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Onnantól fogva,hogy meghalt az egyetlen magyar ember hétes telepen,vagyis megölték ..onnantól fogva nyugodt szívvel kellett volna felégetni majd lebuldózerezni az egész tetves telepet..az csak hab lett volna a tortán ha ti is épp ott vagytok !
thumb
Én Ózdi vagyok,de azon gondolkodom,hogy e "remek" film készítőit vagy a büdös cigányokat kéne kinyírni hamarabb! Remélem Solymosi néni temetésére is szerveztetek különbuszt és a szinte minden napos késelések és verekedések ügyében is igy kiálltok ti felforgató faszszopók !
thumb
A mocskos gyilkos tolvaj állatokat nem kell integrálni, el kell takarítani őket.
thumb
Mindennek szociális háttere van aki olyan családban nevelkedik ahol csak negatív értékeket képvisel a családfő ne várjon senki változást!Mitől lenne majd más az a gyerek aki azt látja hogy hó elején jön a családi pótlék és egykét napig bőségtál van..aztán jön a rideg valóság miből csináljanak pénzt mert enni mindenkinek kell?!A romák többsége iskolázatlan szakképzetlen itt kellene lépéseket tenni hogy feltudjon zárkózni a következő generáció!A múltban érdekes hogy az építőiparban a hídépítő társaságnál a Vasútnál sok sok roma dolgozott voltak munkás szállok volt 1 fekete vonat, gondolom sokan emlékeznek ezekre?!Tenni kellene azért hogy változzanak a dolgok!Mind addig amíg képviselők nyíltan lopnak csalnak hazudnak reggel délben és este ráadásul még meg is tapsolják érte választásokkor addig nem kellene senkinek generálni a feszültséget a cigánykérdést illetően!Persze vannak cigányok között is elviselhetetlen társadalom salakjai akiket még a jó isten sem tud megváltoztatni ők azok akiket a saját" fajtája" is utál !Végezetül két féle ember létezik JÓ és ROSSZ!
thumb
meg itt az a baj hogy a romákat egy kalap alá veszik ha cigány akkor az egyből lop csal hazudik bűnöz hát ez nem így van teljesen !!! csak ez az általános véleménye az embereknek by:. Sajókazáról.
thumb
én az egyik településen lakom ami a filmben is szerepel! vannak rendes romák ! de vannak olyanok is akik csak ülnek várják a dolárt hogy mikor jön hát kérem lehet dolgozni menni nem ingyen élni!!!!
unalmukba nem tudnak mit csinálni csak kötekedni az élőfába belekötnek egyesek
thumb
A legtöbb hozzászólásnak nincs értelme. Borzalmas történeteket könnyű beírogatni, vagy közölni, hogy miért nem szeretem őket. Kit érdekel ez? Unalmas. Az már érdekes lenne, ha a problémára olvashatnánk megoldásokat, mert szerintem a megoldás a lényeg. Aztán a megoldási javaslatból kiderülne az is, hogy ki, mennyire látja komolyan ezt a kérdést és milyen megoldást tudnának?
thumb
Egy hsz. pl., nem én írtam:
"a film keszitoit nyilvanosan kellene szembesíteni a néni tortenetevel, szivesen latnam milyen képet vagnanak a nagy cigó védők. "
thumb
azt a szegény idős nénit aztán MEGÖLTÉK az ott lakó CIGÁNY suttyók, különös kegyetlenséggel.
a "TASZ" pedig arról már nem készített "hangulat" filmet - ó nem.

OLVASSÁTOK ITT VISSZA a HSZ. oldalakat, volt aki észrevette és beírta anno!
thumb
látom nem jött át a fílm lényege amiről valójában szól az emberi hüjeség, a kegyetlenség
thumb
milyen sunyi alakok ezek a fakabátok...tiszta hazaard megye!
thumb
Kedves Alicee

Most is mint eddig(recesszióban) aki akar dolgozni ,az tud magának munkát szerezni.Itt az a gond hogy cigányéknál senki nem akar dolgozni,mert az "fárasztó" és sajnos időben fel kellene kellni hogy beérjen a munkába.Itt csak az nem dolgozik aki nem akar dolgozni.Az már más kérdés,hogy nemmindenhol fizetik meg rendesen a munkát,de a minimumot megkapják.Az megint egy más kérdés,hogyha nemszaporodnának ugy mint a nyulak,akkor nem kellene annyi szájat etetni.De nekik igy könnyebb hogy felveszik a segélyt és kész.Kár hogy nem én vagyok a miniszterelnök....én megmutatnám mitől döglik a légy.Mért nem mennek el közmunkára( utcasöprés ,szemétszedés stb.)Ezekre mindig van igény.Amugy megmondom mért nem.....mert ott is dolgozni kell !Ne eggódj,tőlem kapnának segélyt asszem !!! :S ami a lényeg aki dolgozni akar,az el tud helyezkedni.Én adnék nekik munkát,aztán ha nemtetszik nekik akkor max egy 9mm-es kapnának utána.
thumb
Dőbenetes igaság . Tanulságos .Aszthiszem hogyha Rendőrség ugyanigy lépetvolnafel BP West Balkán Diszkoelen,nemtőrténikmeg a halálos tragédia.Aszt hiszem hogy Rendőr ,Álamban élünk.
thumb
lassuviz-nek

Szeretnék egyszer találkozni veled ahol csak Te meg én vagyunk
Lenne neked geco.....
De elöbb tanulj meg legalább irni
Te magyarok szégyene.
1 | 2 | 3 | 4
következő

Itt több tucat filmet nézhetsz ingyen
és legálisan a magyar filmgyártás
krémjéből. Hetente bővül a kínálat. Részletek »

Ha van film, amit szívesen látnál, írj.

Ha van saját filmed, amit szívesen bemutatnál, írj nekünk.
Ha netán gond van a lejátszással, segítünk.

Jó szórakozást!

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY