Léna

51
Feliratkozom
film
513 videó
17
0
Gyártási év: 2010

Történet egy lányról. A belső remegésről. Egyetlenegy felismerésről. A szerelem is elmúlik, mint ahogy a köd száll fel. Magyarósi Éva filmje.

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Ha 2 lépés előre, egy lépés hátra, akkor 60 lépésből sehogy nem jön ki a 30 előremenetel. Bár ez nem von le semmit a film értékéből :)
thumb
ebben a filmben annyi gondolat érzelem igazság és kohézió van, hogy nehéz lenne bármi rosszat mondani róla...
thumb
ebrekedebreke, majd tapasztalsz, és megérted... :)
thumb
Teljesen egyetértek Lackóval, ez velem is pont így van megszáll az ihlet de erőt nem érzek rá,hogy abban a pillanatban megvalósítsam így elhalogatom és késöbb semmi értelmét nem látom és csak az akkori alszállt gondolataim fűzték azt valamivé. Ez a film pedig tényleg pont ilyen, sok benne a jó ötlet de nem áll össze...
thumb
Előfordul olykor-olykor, hogy egyszer csak a semmiből támad valami ötletem. Érdekesnek, sokatmondónak, logikusnak tűnik, le is jegyzem azzal a szándékkal, hogy majd még átgondolom, alaposan kidolgozom, és alkotok belőle valamit. Aztán amikor később előveszem, nem értem, hogy mit akarhattam vele. Egy értelmetlen, logikátlan katyvasznak tűnik, amiről fel nem foghatom, miért gondoltam, hogy lehet vele bármit is kezdeni. Hiába nézem át akármikor, akárhogyan, akárhol és akárhányszor, nem segít meglátni benne azt, amit akkor láttam, mikor kipattant a fejemből. Nem csak én nem értem, senki más sem.
Azt érzem, hogy ez a film is valami hasonló gondolat eredménye lehet. Kipattant az író fejéből egy értelmetlen katyvasz, amit akkor valamiért jónak látott. Persze az ilyen zagyvaságban is nyilván van valami, hisz különben nem azt érezném, hogy ez egy ilyen gondolatból származhat, hanem csak szimplán egy abszolút semmitmondó műnek gondolnám, de ez nem sokat változtat azon véleményemen, hogy nemigazán volt értelme ezt a filmet elkészíteni.
thumb
nekem nagyon tetszett :) köszi!!!!!
thumb
még hogy bölcsész izé... AZ ÁLOM ILYEN, ÉS KÉSZ. az enyémek is. Nagyon finom, szépen megfogalmazott mondatok, érett igazságok, gyönyörű képekkel !! Örülök, hogy láthattam, köszönöm!!!
thumb
Uma Thurman langyi edisön
thumb
Ez nagyon Furcsa de mégis olyan elgondolkodtató és tényleg olyan mint egy álom ahogy azt csoxa is említette :) Gratula a kitalálónak az animátornak és a vágónak is mert nagyon jól visszatükrözi a film összevisszaságát, szép munka nagyon :)
thumb
Ez egy értéktelen köldöknézős bölcsész izé. A lényege, hogy semmit konkrétat nem mond, mert akkor egyből kiderülne hogy semmiről se szól.
thumb
Emeséhez hasonlóan csak gratulálni tudok:)))
thumb
Álmok és világok. Világok, a bennünk lévő mélység. Mélységekbe esek, aláhullok saját színes és sivár világaimba. Magányosak lennénk ? Rajzok a levegőben ? Egyszer minden letisztul.
Nagyon jó a film. Ébren álmodom. És nem tudok felriadni.
thumb
Jujj, ez hatalmas! Grat!:)
thumb
Remélem egyszer Tarsem Singh is látja majd ezt a filmet és a legközelebbi projekthez Évát is meghívja társ-rendezni.
Gratulálok,nagyon szép alkotás.
1 | 2
következő

Itt több tucat filmet nézhetsz ingyen
és legálisan a magyar filmgyártás
krémjéből. Hetente bővül a kínálat. Részletek »

Ha van film, amit szívesen látnál, írj.

Ha van saját filmed, amit szívesen bemutatnál, írj nekünk.
Ha netán gond van a lejátszással, segítünk.

Jó szórakozást!

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY