MENJEK/MARADJAK: A holland epizód

51
Feliratkozom
film
514 videó
3
0
Gyártási év: 2016

A MENJEK/MARADJAK független, magyarországi produkcióban készülő dokumentumfilm-sorozat a kivándorló, illetve elvándorolni vagy éppen hazatérni készülő magyarok, az „új mobilitás” képviselőinek élettapasztalatait, motivációit és dilemmáit mutatja be személyes történeteken keresztül, párhuzamos portrék formájában. A Higlights of Hungary-díj és Erasmus Euro Media-díj nyertes Speak Easy Project dokumentarista módon, filmes eszközökkel dolgozza fel a mára szinte trenddé vált társadalmi jelenséget.

A New York-i és londoni részek után a legújabb epizód négy holland városban, Amszterdamban, Utrechtben, Hágában és Rotterdamban forgott. A sorozatot jegyző eredeti csapat, Józsa László, Imre Loránd Balázs és Hernáth Csaba a Hágában élő Bogádi Csabával, A holland epizód rendezőjével kiegészülve, ezúttal kifejezetten az identitáskeresést helyezi filmje középpontjába.

A MENJEK/MARADJAK: a holland epizód szereplői, Csilla, Dani, Kristóf, Maaike és Nasztázia az olykor borús időjárás ellenére is az élet naposabb oldalán élnek, de vajon a holland társadalom tényleg a nyugati liberalizmus fellegvára?

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Ingyenes filmek megtekintése Látogassa meg az alábbi linket

Jumanji: A következő szint : ➥ https://tinyurl.com/v5p3gug
Az oroszlánkirály : ➥ https://tinyurl.com/twkywsg
Ad Astra - Út a csillagokba : ➥ https://tinyurl.com/sktbkku
Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk : ➥ https://tinyurl.com/u4nvxt9
Bloodshot : ➥ https://tinyurl.com/r38c84x
thumb
Sajnállak hogy neked ez jött le.
thumb
Szerencsére elhangzott, hogy lehet, hogy nem isannyira liberis, de jó lett volna, ha elhangzik az is, hogy nem isannyira toleráns társadalom. Lehet, hogy művészeknek meg félvéreknek könnyebb, de egy külföldinek igenis nehezebb, pláne ha még barna bőrű is. Sajnálom, hogy csak elejtett morzsák voltak a hollandok negativ oldaláról. Sajnálom, hogy ebből az összeállításból nem derül ki, hogy a többség nem szereti ha idegenek érkeznek az országukba, mivel egy nagyon sűrűn lakott országról van szó. Nem szeretik az idegeneket azért sem mert őket tartják felelősnek azért, hogy annyira magasak az albérletárak és azértis, hogy olyan nehéz albérletet találni, de azt is gondolják a külföldi munkavállalókról, hogy elveszik egy hollandtól a munkát.
Örülök, hogy szóba került, hogy a bölcsöde a drága és fizetős. Ez már mutat az alapjaiban mélyen kapitalista berendezkedésére az országnak! Ami az élet minden területére kihat! Hiányoltam a szót arról, hogy ez az ország módszeresen kirabolja a saját állampolgárait. 40% ugyanis az örökösödési adó. Ez oda fog vezetni, hogy mindenki csak bérelni fogja a lakását a kifosztó holland államtól akik juttatnak azoknak akiknek semmilyük nincsen, viszont éppen ezért nem éri meg sokat dolgozni, mert akkor az ember többet is adózik ill. elesik a szociális juttatásoktól. Egy nagyon igazságtalan rendszerről van szó. Ebbe nem enged betekintést ez a kis felszines filmecsme.

Itt több tucat filmet nézhetsz ingyen
és legálisan a magyar filmgyártás
krémjéből. Hetente bővül a kínálat. Részletek »

Ha van film, amit szívesen látnál, írj.

Ha van saját filmed, amit szívesen bemutatnál, írj nekünk.
Ha netán gond van a lejátszással, segítünk.

Jó szórakozást!

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY