Szép napok

51
Feliratkozom
film
530 videó
16
0
Gyártási év: 2002

Mintha egy kisvárosban lennénk. Egy mintha kisvárosban. Itt mindenből csak egy van. Egy történet. Valaki megszületik. Rossz helyen, rossz időben. Titokban jön a világra. Anyja, a 17 éves Maja nem akarja megtartani. A 24 éves Mária évek óta csak erre vár. Pénzért veszi meg az újszülöttet Majától. Pénzért veszi meg anyaságát. Férje, József külföldön dolgozik, senki nem tudja a cserét. Csak egy valaki látja ezt az egészet. Mert rossz helyen van, rossz időben. Titokban lesi meg a szülést, mikor kiszabadul a javító-nevelőintézetből. Tud a titokról. De őt nem látta senki. Ő Péter. Mária öccse. Útlevelet szeretne. Várnia kell rá. Így haza kell mennie nővéréhez, ahol a vásárolt gyerek az új családtag. Péter szerelmes lesz. Majába. Ez a szerelem lehetetlen. Ez nyilvánvaló. Hiszen Maja annak a gyereknek az anyja, akit Péter nővére nevel, annak a férfinak, Jánosnak a szerelme, akinél Péter dolgozni kezd, Ákos - Maja volt szerelme pedig a gyerek apja.

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Ennyi hús mellett ez miért nem 18+?
Vagy csak sikerült permanensen kikapcsolnom a logót.
thumb
Nagyon tetszett
thumb
szexmániás állatság
thumb
Kissé vontatott és sokszor unalmas is, de azért nézhető.
thumb
Kiváló film! Polgár Tamás csillagos ötös ismét...
thumb
Szomorú, de sajnos ez (is) a Való Világ!
thumb
Ugye nem lesz folyatás (valahogy nem éreztem, hogy vége lenne a filmnek), mert ezt szörnyű volt, értelmetlen, semmi mondanivalóval megint csak. Sajnálom. nem értem, hogy lehet díjazni az ilyen filmeket, sőt még pénzt is adni rá. :(
thumb
Ez egy tényleg öncélú, csapongó, értékelhetetlen film. A cselekmény légből kapott, a karakterek elnagyoltak, a motivációk ismeretlenek. Csöcsök, puncik vannak, de azok is csak azért, hogy felrázza a cselekményt. A rendező persze csak annyit mondana minderre, hogy nekem ez túl magasröptű, nem értem a művészetet. Jó, hogy a "művészet" fogalmával bármi magyarázható és létjogosultságot nyer.

Nem az a bajom, hogy ez a szar elkészült, hanem az, hogy egy rakás közpénz benne van, egy nyilván szűk rétegnek szóló "alkotásban"...
thumb
ez a film teljesen öncélú. Mundruczó Kornél gigantikus önkielégítése. nem attól lesz egy film értékes és művészi,hogy vontatott,közönséges és összefüggéstelen. ebben a filmben nincs egyetlen értelmes párbeszéd. mondjuk cselekmény sem nagyon. a rendezőnek pszichiáterre lenne szüksége,ez nyilvánvalóan kitűnik a filmjeiből. nem tudom,van-e lánytestvére,de ha van,nem lennék a helyében. egyébként meg nem értem,hogy a magyar színészek miért nem tudnak normálisan artikulálni. lehet,hogy a mormogás szerintük drámai,de szerintem csak élvezhetetlenné teszi az egészet. ://///
thumb
A szilikonos száju köcsög gyerek na az tuti!:-))))))))))))
thumb
Igazad van "debizony". Ez van. Ez egy film. Bocsánat, egy magyar film. A magyarok ilyet nem néznek (vagyis csak 5.000-en, de azok nem is magyarok). A magyarok való világot néznek. Több millióan. Éljen VV!
thumb
Mundruczó Kornél aberrált. Ez van. A szakma nagyon mondogatja ,hogy ilyen meg olyan tehetséges de könyörgöm beteges és aberrált világképe van. És az ,hogy állami dotációból csinál filmet kb. 5000 nézőnek az kifejezetten fáj. Bocs de ez az igazság.
thumb
Szerencsére , nem most vagyok fiatal !!!!!!!!!
thumb
Végignéztem, és ez nem kevés....
thumb
Fizetni kell a lejátszásért? Már 2x leállt, harmadszorra meg el sem idnul...

Itt több tucat filmet nézhetsz ingyen
és legálisan a magyar filmgyártás
krémjéből. Hetente bővül a kínálat. Részletek »

Ha van film, amit szívesen látnál, írj.

Ha van saját filmed, amit szívesen bemutatnál, írj nekünk.
Ha netán gond van a lejátszással, segítünk.

Jó szórakozást!

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY