Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
törölt felhasználó
Szomorú vagyok. Szomorú, mert a fiatalságom látom ezen a filmen de ez igazából az én dolgom nem is igazán tartozik ide. Elgondolkoztat, hogy hova nőtte ki magát a kezdetek óta ez a buli. Elszomorít, hogy idegennek éreztem magam két éve kint a Szigeten. Már nyitásból angolul kérdeztek a kocsmában. Gőzöm sincs ki ez a csomó banda akiket illene ismernem még akkor is, ha nem vagyok világpolgár… Elszomorított, hogy anno látott tömegeket most egy bazinagy pult mögött bólogató fülhallgatós arcok brutális gázsiért etetnek lélektelen gépzenével. Igen… azt hiszem a lélek hiányzik. Tudom változik a világ és ez így is van rendjén, csak akkor is nagyon fáj ez az irdatlanul elanyagiasodott világ. A Sziget már rég túlnőtte magát a kis magyar Woodstock-on már más kell a gyerekeknek. Más kell a pénzes külföldieknek. (Mert én a zenéimet 3-5000Ft-ért is meg tudom hallgatni élőben) Mi lesz ennek a vége? És tudjátok mit? Elszomorít az is, hogy nincsenek fiatal erős zenészek akik egy ország fiataljait meg tudják mozgatni. Nem azokra a szövegládákra gondolok akik a töküket markolászva integetnek mint egy afroamerikai rapper, akinek ez természetes, itthon inkább szánalmas. Szerettem a Szigetet amikor még meg tudtam fizetni, nemhogy egy napijegyet de az egész hetet. Szerettem a Szigetet, mert együtt énekeltem a dalokat az énekessel. Szerettem a Szigetet mert lelke volt. Szerettem a Szigetet mert egy kicsit az enyém volt….
thumb
@zg5gz5

Ja, az a kor, amikor még azt hittük, hogy ebből az országból lesz valami...
thumb
Ez a Kimnowak egész jó volt, már el is felejtettem mennyire. Szegény Pribil Gyuri meg qrva jól gitározott...
thumb
Ó, bazz, Sziámi, már akkor sem volt semmi értelme, azóta még kevesebb...
thumb
jó lehetett :)
thumb
AAAAAAAA! Ezer hala! Mar nem tudom, hany eve keresem ezt a filmet es sehol se talaltam meg :( Talan a tevebol lett rogzitve egy reszlet belole vhs-re, vagy ezerszer megneztem (foleg telente, az ujabb Szigetre varva)
Es vegre itt az egesz! Koszo, koszi!
thumb
Kedves szabo76! Igen Peter Hammill is volt, ott is voltam rajta nagy örömömre. Sőt a 2009-es VdGG koncerten is a MüPában. Ők mindig egy szűk rétegnek játszottak, ha emlékszel, igen kevesen voltunk a nagyszínpad előtt azon a koncerten, nem hiszem, hogy azzal kellett volna bemutatni ezt a Szigetet. Egyébként rajta kívül is rengeteg fellépő maradt ki ebből az összeállításból. Ezért kérlek, gondold át azt a fuck-ot. Ui.: Ne feledkezzünk meg David (Jaxon) Jacksonról sem, akit láthattunk a két saxofonjával. :)
thumb
az a mobiltelefonos egy igazi bunkó fonos volt.
thumb
ez még hiteles volt.
thumb
Az a kor, amikor még azt hittük, hogy lesz belőlünk valaki.
thumb
Hohó, mennyi flanel ing!
thumb
Peter Hammill is volt a nagyszínpadon, köszi, hogy megemlékeztetek róla is, fuck!!
thumb
Ekkor én már csak az egyetlen, de kellően meghatározó elektro sátrat látogattam meg párszor, meg annak a környékét, már emennyit abból fel tudtam dolgozni, de pár éve kint voltam Faith no More koncerten és újra rájöttem, hogy ez nálam nem olyan mint a csiócsipsz, hogy a régijódolgok, Az első Diáksziget óta én bírom ezt az egészet :D
1 | 2
következő

Itt több tucat filmet nézhetsz ingyen
és legálisan a magyar filmgyártás
krémjéből. Hetente bővül a kínálat. Részletek »

Ha van film, amit szívesen látnál, írj.

Ha van saját filmed, amit szívesen bemutatnál, írj nekünk.
Ha netán gond van a lejátszással, segítünk.

Jó szórakozást!

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY