1 0 22
21160
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

 • Szexuális tartalom
 • Erőszakos tartalom
 • Sértő tartalom
 • Gyermekbántalmazás
 • Szerzői jogaimat sértő tartalom
 • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
 • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
Gyártási év: 2013
Pista vajdasági magyar, nyugalmazott bíró. Zenta melletti birtokán jó hírű szilvapálinkát főz szerb sógorával, Szávóval, aki már gyerekként tökéletesen megtanult magyarul, az utcán. Ők állítják, hogy feléjük a szerbek és a magyarok mindig is békében éltek egymás mellett. De akkor vajon kik verik a magyarokat a Délvidéken?

A Szomszédaink, a magyarok c. 3 részes dokumentumfilm-sorozat a magyarok és a szomszédos országok népei közti, sokszor ellentmondásos viszonyt kísérli meg bemutatni. A filmek középpontjában a magyarság megítélése áll: mit gondolnak ma a szlovákok, a szerbek, a románok a magyarokról és fordítva. Mit gondolnak közös múltunkról, és hogyan értelmezik kölcsönös történelmi sérelmeinket? Milyen közhelyek torzítják az egymásról kialakított képet? Mi áll a negatív érzelmek hátterében? Mitől lesz jó két nép viszonya, és mi okozza a konfliktust? Mik a legérzékenyebb pontok, ahol a leginkább eltérnek a vélemények?

Stáblista:

 • Zámborszki Ákos - rendező
 • Galán Angéla - riporter
 • Galán Angéla, Zámborszki Ákos - szerkesztő
 • Vass Gergely, Zámborszki Ákos - operatőr
 • Bozsko András - hangmérnök
 • Hegedűs Gyula, Pap Levente - vágó
 • Gál Péter - producer

Itt több tucat filmet nézhetsz ingyen
és legálisan a magyar filmgyártás
krémjéből. Hetente bővül a kínálat. Részletek »

Ha van film, amit szívesen látnál, írj.

Ha van saját filmed, amit szívesen bemutatnál, írj nekünk.
Ha netán gond van a lejátszással, segítünk.

Jó szórakozást!

Hozzászólások | 22
charpy111
2014-01-27 21:22:14

Én most nem nyilvánítok véleményt, viszont köszönettel tartozom azoknak, akik utazásra bátorítanak........Már régóta tervezgetjük, de eddig még nem mertünk nekiindulni busszal-vonattal. (A feleségem fél-nemzetiségi)

telekitemerin
2014-01-17 14:05:51

1: 3;41 nel azt mondja MEGHODITOM AZ EGESZ VILAGOT S NEM AZT HOGY MEGVALTOM A VILAGOT!!!!!!! ugye hogy igy mar maskep hangzik,legalab forditsatok le normalisan mert evel a szovegel csak kulturalisabban elfogathatobba teszitek az elnyomoinkat. 2:30,14ujkeletu problemak???kezdhettek volna hogy 1848.ban Temerin tiszta magyar lakosagat kiirrtottak a racok s leegettek a falumat!!!mert mindig a 1942 tol kezditek a tortenelmet ahol ok is rafaztak mar egyszer??? 3:miert nem filmeztettek le Temerinben a seselj telepet hogy meglatjatok szegeny menekultek milyen emeletes palotakban laknak.nem is tudom vegig e merem nezni mert meg a vegen elhisyem s megesik rajtuk a szivem s magamtol kiszokok hazambol hogy ok belepakoljanak mint megszoktak. 4:szerintetek is be kellene szuntetni a Magyarorszagi szerb iskolakat mert azok gatoljak a szerbek integralodasat????barcsak ilyen velemenyuk lenne mi szabadelvu nemzettarsainknak is. 5:a legujabb Svedok rác ujságban a 32 oldalon Milan Rus a Magyrországi Szerb szinház igazgatója ugy de ugy lesz.....ja Magyarországot hogy csak na ,Orbán Viktor Magyar ministerelnököt idézem :ULTRADESNICARSKI PREMIJER:nek hivja Magyarországot meg mostohaanyának hivja ki ki akarja irtani a szerbséget!!!!!!(na a rácok ezt olvassák othon s akkor nem is csoda hogy konfliktus van közöttunk délvidéken! 5-6:na most kontra az előbire: a Vojvodjanska Svastara január 14-i számában 8 oldalon Jovanka Lastic a budapesti Nikola Tesla szerb nemzetiségű óvoda, általános iskola,gimnázium és kollégium igazgatónője kijelenti idézem:az egész intézmény müködését teljes egészében Magyarország finansziroza!!!!!! 7:a nagy rác szökés emlékmüve(még most is várjuk a hálát a megmentésükért)Budapesti Tököliánum veres Pálné utca 17-19 szám alatt.a bejáraton a tábla legelőször (kapaszkodjatok meg)cirillül majd csak utána magyarul!!! Délvidéken kérem mutassatok már egy példát az ilyen fajta pozitiv diszkriminálásnak. 8:Szabadkaiakról meg csak az a véleményem hogy az elnökük Pásztor úr kijár szegedre megemlékezni a délvidéki magyar népirtásra ahol még Wass Albert gondolataiból idéznek,itthon meg lefasisztázza-nácizza azt aki egyáltalán megemliti.Azért a legelfogadotabb déli nyakkendős mert ő is kettős mércét használ minta rácok,amit neki szabad másnak nem.

szekely1222
2014-01-16 18:21:27

Engem nem annyira egy nándorfehérvári szerb fickó közhelyei, mint inkább a vajdaságban élő magyarok sorsa érdekelt volna...

enajoe001
2014-01-16 12:45:46

Vajdaság északi részén élő magyar vagyok , dolgoztam szerte egész Szerbiában , Magyarországi munkatársakkal . Ők nem tudtak szerbül , én fordítottam nekik , bárhová is mentünk. Volt hogy munka után , nézelődtünk a városokban , étterembe , kávézókba , kocsmákba betértünk.... MAGYARUL beszéltünk pl Leskovacon , Krusevacon , Nisben , stb városokban .... és a reakció . Volt jó pár helyen , jött a pincér , hozott egy -egy italt , és azt mondta egy másik asztaltól küldték . Egy vad idegen SZERB társaság . Össze ismerkedtünk , el beszélgettünk stb. Bizton állithatom , hogy semmivel sem különb az itteni helyzet , mint más országokban. Mindenhol vannak jó és rossz emberek. Nem feltétlenül kell az embernek messzire mennie hogy egy adott esetben megverjék . Lehet hogy saját falujában/városában verik laposra az embert. :) Annyit "mondanék" hogy nyugodtan el lehet látogatni Szerbiába ,vannak igen szép helyek . Ha az ember normálisan viselkedik (nem arcoskodik) , nem éri semmi atrocitás !

kkrisztian86
2014-01-11 21:39:03

http://www.youtube.com/watch?v=w7HJO8rVDO4 engem lehuzott a video....

Levijoe
2014-01-11 14:04:09

Nemrég jártam Burgenlandban(Ausztria),egy kis faluban ahol az egyik általános iskola falán a német mellett szerbül,két méteres betűkkel volt írva: OSNOVNA SKOLA.Vajon ők is szegregálódni akarnak,kérdem a filmben szereplő rendezőnőtől. És mielőbb jó lenne egy teljes angol és szerb feliratozás!

Gyermek
2014-01-10 17:20:43

http://www.youtube.com/watch?v=xDHpcAFSMr0

Gyermek
2014-01-10 17:14:01

Szépnapot mindenkinek, aki megnézte ezt a videót. Ami igen érdekes számomra és egy részt vicces és más részt pedig rosszul is esik ez az egész mert tudom hogy nem igy van. Ez a videó olyan mintha tételezzük fel én elmennék mint vajdasági, Budapestre, összefutnék az elős hungaristával és riportot készitenék, arról beszélni hogy húú de rossz most az ország nemvehetek meg mindent amit csak akarok (persze, bőrkabátban ülsz kint és magyarázol mint egy okos ember aki még a padon sem tud normálisan ülni) és az ország akkor sokkal virággzóbb volt régen amikor még István király élt meg még egyben volt az egész Nagy Magyarország de hát akkor én még kicsi voltam de amikor megkérdezem a nagyapáimat akkor azt mondják hogy mindent megvehettek. NA persze. Ugyan ez a szöveg lenne ha ott csinálták volna a riporot, mit jelent a szurkoló ebből a videóban megvan a kúltúráltság hogy kikkel csináltatok riportot és az is megvan hogy kik firkálják tele az utcákat a házak falait és kik szeretik ennyire a saját népüket, persze hogy mindenki szereti a saját népét, mert oda származik, amikor megnéztem ezt a videót muszájj volt hogy irjak rá valamit mert ez, ez az egész ez tényleg túlzás, és nagyon rossz beállitást vet az egészről, mindenkiről akit ismerek, legyen az Szerb vagy Magyar mindenki egyforma csak nemviselkedik mindenki egyformán, sosem voltak mindenhol normálisak az emberek, mindég van egy olyan aki csak magának él egy olyan aki rosszat akar egy olyan aki örül ha neked nemsikerült valami sorolhatnám de ezt mindenki tudja szerintem szóval a lényeg hogy mindenki olyan amilyen ember függetlenül attól hogy milyen nyelven beszél ugyanúgy vannak Magyar és Szerb barátaim, és egy kocsmában ugyan úgy összeverekszel Magyarokkal és Szerbekkel is attól függ hogy mit csinál. Ugyanúgy ha mondjuk Magyarországon elmész valahova és pont rossz helyen vagy rossz időben ahogy ondják akkor ott is ráfázol. A számok amik emlitve vannak a viedóban rendben van, de nekem nézni is rossz hogy mindenki ezt a hosszúhajú, Szerb pártit nézik, ja és hogy miért utálják a Horvátok a szerbeket és szintúgy arról is olvasshattok a neten mert arra van. A háborús időszakot meg, a szerbek csak 1 háborút nyertek egész fennálásuk során egyszer vagy többször, meg ez a hosszúhjú csávó említi Titót. Róla is olvashattok és akkor meglátjátok hogy mi alakult ki erről az egész videóról, persze írhatnék még ahogy mások meg is fogják tenni mint én mert ezt igy szónélkül hagyni kicsit szar. De nem irok, lehet hogy sokan végig sem olvassák, na de nyugodtan gyertek errefelé :D nállam is megálhattok, van, jó házim és itt a Gyöngyszigetről még háziborom is van . :) csók

Sandel001
2014-01-10 10:50:53

Pont egy betépett, bohém művészlelket tudtak kamera elé ültetni... mindent elárul az életfelfogásáról. A vajdasági magyarok éheznek? Kétlem... vagyis nincs egy ember sem a környezetemben, aki éhezik. A nagylány szavaival élve Mi éhezünk és ez nem érdekel minket. Kikérem megunknak ezt a kijelentést! Egy alkalommal, amikor Beográdban jártunk 2004ben, megkérdezte tőlem egy nem túl értelmiségi srác, hogy mi akkor most Magyarországrol jöttünk egészen Beográdig? Egymás között magyarul beszéltünk és ezzel nem tudott mit kezdeni. Mondtuk neki, hogy neeem, mi a vajdasági Szabadkáról jöttünk. Fooogalma nem volt, hogy Szerbiában élnek magyar anyanyelvű emberek, sőt még abban a kevés évet számláló életében nem is hallott Szabadkáról. :) Egy másik alkalom a böbbenetre az volt, (ami talán még jobban lesujtott, mivel elötte pár hónappal volt Magyarországon népi szavazás, hogy a vajdasági magyaroknak legyen e joguk a magyar állampolgárság megszerzésére?! A jogot elutasitották és nem fogadták el. ) amikor az akkori munkahelyemen ( egy, a magyar határra vezető autóúton lévő, benzinkúton dolgoztam) találkoztam több nemzetiségű emberrel, albánnal, némettel, angollal, szerbbel, és többek között magyarországi magyarokkal is. Egy alkalommal segitséget kért tölem egy Budapesti értelmiségi hölgy, és én elkezdem hozzá magyarul beszélni... az első kérdése az volt " Akkor maga minden nap utazik át Magyarországrol? Nem fáraszto? " Nem akartam hinni a fülemnek. Mondtam a hölgynek, hogy mi itt élünk a szomszéd kis faluban, 11 km-re a munkahelyemtöl. Mi akik ott dolgozunk mind vajdasági magyarok vagyunk és ez az anyanyelvünk! Az asszonyt majdnem fel kellett locsolni a döbbenettől, hogy itt élnek magyarok és szebben beszélnek magyarul, mint a Pestiek. Kérdem én, akkor hogy történt az a "szavazás", ha a magyarországi magyaroknak fogalmuk sincs, hogy mi itt vagyunk? Az eszem meg állt, komolyan.Hát ennyit a nagy hovatartozásrol. Az egész kisfilmben Boško Krstić véleménye tetszett legjobban... Talán abban van a megoldás. Ami a másik elszomorito igazság, hogy Szerbia tényleg nem egy vonzo uticél... Pedig hihetetlen és elkápráztató vidékek, hegyek, környékek vannak itt! Ezt sajnálatos módon még az itt élők közül is kevesen tudják, ismerik, nem beszélve egy külföldi állampolgárrol. http://www.tara-planina.com/banjska_stena.html http://static.panoramio.com/photos/large/13828804.jpg http://www.alticlub.org.rs/avanture/images/homolje1.jpg http://panacomp.net/uploaded/homolje/homolje-istocna-srbija.jpg http://panacomp.net/uploaded/srbija/Srbija-planine.jpg http://www.stazeibogaze.info/wp-content/uploads/2011/08/Kozuf-Staze.jpg http://static.panoramio.com/photos/large/27204286.jpg http://www.minel-schreder.rs/mediaFile/557/resavska%2520pecina04.jpg http://www.drina-reka.com/downloads/drina_reka_perucac_vrelo.jpg http://www.travel.rs/wp-content/uploads/perucac1.jpg http://www.camping.rs/wp-content/uploads/2013/08/4v1.jpg http://media.sarmtours.com/2012/09/perucac-jezero.jpg Bátran lehet jönni Szerbiába, nincs kitől félni!! :)

zpequino
2014-01-06 22:24:07

Én a három rész megnézése (és saját tapasztalataim, tanulmányaim) után még mindig csak arra tudok jutni, hogy elsősorban nem a magyarokban van a hiba. Én mindig azt mondtam (sok más ismerősömmel, barátommal és ismeretlennel egyetértésben is, tehát szerintem ez egy széleskörű nézet lehet), hogy aki szlovákul, németül, románul, cigányul vagy bárhogy akar beszélni Magyarországon, meg ki akarja írni a vegyesboltra, ha a többség ott olyan nyelvű, az tehesse meg. A németekre mi is haragudhatnánk sok dolog miatt (a magyarországiak közül sokan rögtön a nácik oldalára álltak, amikor azok idejöttek), mégis, gyakran megyek keresztül német falvakon, ahol a nyelvet se nagyon beszélik már, mégis kinn van a tábla németül is. De nem is sajnálom tőlük, ahogy a többi kisebbségtől sem. Lehetne erre mondani, hogy de azok kevesebben vannak és nem veszélyesek a "nemzetállamra", dehát a magyarok se vérengzenek éppen, bármelyik országban is éljenek kisebbségként, legalábbis nem hallok se lázadozásról, se lövöldözésről, mint pl. a baszkok vagy É.-Írország esetében. Ez a kirekesztő mentalitás pedig érződik is a magyar kisebbséggel való bánásmódban ( Szlovákiában például nagyon). És itt van a különbség. Én azt mondanám, hogy Európában minden nemzetiségnek legyen meg a joga, hogy használhassa a nyelvét, kultúráját és ne erőltessenek rá semmit, amiből nem kér. Ő is fizet adót, hát szíve joga. És itt most nem is csak a magyarokról beszélek, hanem általában minden nemzetiségről. A baszkokról meg a ruszinokról meg a többiről is ugyanúgy. Ebben a három videóban pedig lépten-nyomon azt hallottam szlováktól, romántól, szerbtől, hogy fontos lenne az asszimiláció, itt élnek, beszéljenek az "ország nyelvén", satöbbi. És ezt azzal magyarázzák, hogy "biztos em tudnak sokat a magyarokról?". Ehhez nem kell róluk tudni semmi különöset... Amíg viszont ez a hozzáállás államigazgatási szinten is megmarad azokban az országokban, ahol magyar kisebbség él, addig nem is lehet tenni nagyon semmit. Én engedek a te kisebsségednek, engedj te is az enyémnek. Ha ez az alapvető konszenzus nincs meg, akkor lehet odamenni beszélgetni velük, sose fogják belátni, hogy ebben a kérdésben csak az évszázados sérelmek és a bosszúvágy vezérli őket, hiába is állítják az ellenkezőjét "történelmi tényekkel" - mert azok nem azért nem igazak, mert csak az ő oldalukat mutatják meg, hanem azért, mert egyértelműen az intézményesített elnyomás magyarázatára születtek, annak kedveznek. A labda az már évek óta a kisantant országainak a térfelén pattog, a magyar kisebbségek kiszolgáltatottak nekik, ők viszont még mindig szeretik alázni őket azért, mert a dédapjukat pofonvágta a tanfelügyelő száz éve. Ők ezt nem tudják elfelejteni, én azt is szívesen elfelejteném, hogy ők meg az otthonaikból telepítettek ki családokat, csak legyen végre béke és mindenki kapja meg az őket megillető jogokat. Dehát ha nem megy, hát nem megy.

johnmalkovics
2014-01-05 23:03:26

Jo, hogy elkeszult ez a film es elerheto, koszonom! Erdekes volt hallani ezeket a nezeteket, es sajnalatos, hogy kenyszerusegbolt bekoltozo szerbek keserusege mifele nyomokat hagy, es meg egy ertelmisegi, de betelepult, raadasul no is kepes megkerdojelezni, hogy van-e letjogosultsaga kisebbsegi iskolaknak, szinhazi rendezokent, jobbnak latna, ha bezarnanak ezek az intezmenyek, elvesztve ezzel is sokat az ott orzott kulturalis ertekekbol, mig a Vajdasagban egy foci drukker srac is mersekeltebben, kulturaltabban tud e kerdesben megnyilvanulni. Minden esetre ertheto az is, hogy a haboru a terulet vesztes megtorte a szerbeket, ha meg lenne mindenkinek a normalis elete, lehetosegei, kevesebb attrocitas erne a magyarokat, mert alapvetoen nem keresnenek senkit, akibe bele lehet rugni. Magyarorszagi parhuzam, hogy ha nem nyomorognanak sokan, sokkal kevesbe lenne fontos, hogy mit mondd a fidesz, vagy az mszp, vagy mas, ha stabilan el lehet lenni, akkor a szabadidoben a csalad, a hobbi, stb. a fontos, nem a tuntetesekl, meg a politizalassal a normalis szint folott.

Csitta
2014-01-05 20:47:52

Nagyon jó film.

FeroxX
2014-01-05 20:21:12

Illetve nekem még az a nagyon nagyon száraz és szar véleményem van, hogy nyersen, stratégiai szempontból nekem sajnos! nagyon úgy tűnik, nem érdemes erőltetni az elvesztett trianoni területeken élő magyaroknak a külföldi területeken való élést, meg egyezkedni a szlovákokkal, románokkal, szerbekkel... Ahogy az első videóból és ebből is kiderült, az asszimiláció előbb vagy utóbb, de sajnos lassan de biztosan könyörtelenül be fogja darálni ezeket a kisebbségeket.. ha nem 50 év alatt, akkor 200 év alatt, de a lényeg mindkét esetben az, hogy teljesen elveszítünk több millió magyart.. A megoldás szerintem az kéne, hogy legyen, és ehhez kéne megteremteni a feltételeket, hogy a határon túliak egyszerűen jöjjenek vissza, költözzenek vissza az anyaországba (amúgy is fogyunk itt is, mert keveset szülnek)! hiszen egységben az erő! Legalább kettős állampolgárság most már van.. Mennyivel jobban járnánk ha a felvidéki, székely, vajdasági magyarok az anyaországban kamatoztatnák a tudásukat, kreativitásukat, a hagyományőrzésüket, munkájukat stb.

FeroxX
2014-01-05 20:10:03

Nagyon érdekes a sorozat! Én rettenetesen sajnálom mind a felvidéki, mind a székely, mind a vajdasági magyarokat.. Ezek a dokumentum filmek igazából engem személyesen abban erősítenek meg, hogy mennyire nem vagyunk képben azzal, hogy itt nekünk magyaroknak Magyarországon mennyire nem is nehéz, hanem, hogy ebből a szempontból hozzájuk képest kifejezetten jó dolgunk van, és hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy Budapestre születtem egy civilizált, európai nagyvárosba... És hogy mennyire röhejes, hogy ezekben a lehetetlen helyzetekben, mennyire képesek megtartani a magyarságukat az ottaniak, mi meg itt hiába vagyunk sokan, nemzetiségek nélkül (cigányság még máig nem nevezhető ilyen szinten számottevőnek), és mégis nagyobb a széhúzás.. Sokszor kifelé kéne néznünk és látni, hogy mi van a közvetlen szomszédságunkban, és nem az USA-hoz meg Ny-Európához mérni magunk, mert így magunkat is sokkal sokkal jobban megtudnánk becsülni. Az is nagyon érdekes és elgondolkodtató, amit mondott a szemüveges srác arról, hogy ő nekik, hogy jött le a "betelepülő HUN-ok" meg trianon, idáig sosem jutott ez még így pl. az eszembe, hogy nekik ez úgy jött le, hogy mi ide idegenként beékelődtünk a szláv népek közé, pedig hát valahol tényleg ez történt :') vagy, hogy kétszínűségnek tartják, hogy mi függetlenedni akartunk a habsburgoktól, de a mi kisebbségeinket meg elnyomtuk ugyan úgy.. szal hát lényeg a lényeg SEMMI az égvilágon SEMMI sem fekete fehér, és nagyon jó, hogy ez a sorozat is nem félt megmutatni az érme mindkét oldalát! de ami még lejön nekem ebből az egészből, illetve inkább csak megerősít abban ahogyan eddig is vélekedtem erről.. az az, hogy mennyire egy idejét múlt, és inkább negatív-káros dolog a nacionalizmus.. mert a szép anyanyelveken, egyedi népszokásokon, hagyományokon kívül, szinte csak háborút, ellenségeskedést, elszigeteltséget, beszűkült gondolkodásmódot szül... én mindig is azt mondtam, hogy ELŐSZÖR vagyok FÖLD lakó, másodsorban EMBER, és csak utána vagyok MAGYAR! na ennyi!

csabiq
2014-01-05 19:14:37

Ez a film nekem olyan nesze semmi fogd meg jól... Mondom ezt úgy,hogy vajdaságban élek. Semmi újat nem mondtak... Ellenben a beográdi csaj meg nem is tagadta ,hogy nacionalista,tehát nincs mit meglepődni azon,hogy nem tetszik neki a magyar nyelvű iskola. Csak akkor már miért nem hozta fel a környékbeli országok (horvát,bosznia,macedónia stb) szerb iskoláikat? Mert hogy abból is vannak,lehet még több is ,mint itt vajdaságaban az a pár magyar suli... Természetesen abban semmi kivetnivaló nem talált volna. Az meg ,hogy a focidrukker,enyhén illuminált állapotú fiatalember mennyire szereti szerbiát... Hát... Csak egy esélye lenne arra,hogy kapjon egy külfőldi útlevelet,nyakam rá ,hogy svájcig vagy valamelyik nyugati országig meg sem állna. Mert ezek tudnak ám nagyon hazafiasak lenni,de mikor tehetik ,menekülnek innen el ebből a "fantasztikus" országukból!

A felhasználó további videói
Traumáinkon innen és túl
52:00
2020. jan. 1. 3657 néző
Egy sírfelirat helyett - Potoczky Mária...
52:05
Üres lovak
1:06:57
2019. jan. 1. 5157 néző
HENRI - a Fran Palermo-film
43:18
2018. okt. 30. 53443 néző
Ajándék
13:54
2018. jan. 1. 2387 néző
A szabadság bolond körei
52:00
2018. jan. 1. 10259 néző
Csak családról ne
52:31
2018. jan. 1. 29528 néző
Cserekapus
15:04
2018. jan. 1. 7056 néző
Nem tudom, halljátok-e ti is?
32:19
2018. jan. 1. 7697 néző
Szomszédaink, a magyarok - Kárpátalja
52:20
2018. jan. 1. 45040 néző
Hölgyek és gyorsak
31:11
2018. jan. 1. 12151 néző
Egy pohárral még!
1:21:52
2018. jan. 1. 10598 néző
Lerepül a hülye fejetek
24:56
2017. jan. 1. 9280 néző
Ugrás
12:38
2017. jan. 1. 1216 néző
Vendégszeretet
6:51
2017. jan. 1. 24307 néző
Take away
13:54
2017. jan. 1. 2771 néző
Halálvölgy - Portréfilm Lubics Szilviáról
28:54
MENJEK/MARADJAK: Édes otthon
50:00
2017. jan. 1. 10740 néző
MENJEK/MARADJAK: Édes otthon - Reni és Joci
21:04
MENJEK/MARADJAK: Édes otthon - Mirjam és Nivaldo
20:04
MENJEK/MARADJAK: Édes otthon - Zsófi és Robi
20:29
Minden időben
50:30
2017. jan. 1. 231 néző
Képzeletbeli Barátok Klubja
17:45
2017. jan. 1. 18135 néző
f_kepzelet
17:45
2017. jan. 1. 1014 néző
Képtelenség
12:52
2017. jan. 1. 5359 néző
Embert barátjáról 3.
8:34
2017. jan. 1. 968 néző
Embert barátjáról 2.
8:41
2017. jan. 1. 724 néző
Embert barátjáról 1.
7:47
2017. jan. 1. 1626 néző
Öregharcos - Új utakon
18:31
2017. jan. 1. 1296 néző
Öregharcos - Zsigerből
15:20
2017. jan. 1. 1555 néző
Uchebnik
18:59
2016. jan. 1. 3590 néző
Peron
16:07
2016. jan. 1. 60299 néző
Hasonló videók
52:00
2020. jan. 1. 3657 néző
52:05
1:06:57
2019. jan. 1. 5157 néző
43:18
2018. okt. 30. 53443 néző
13:54
2018. jan. 1. 2387 néző
52:00
2018. jan. 1. 10259 néző
52:31
2018. jan. 1. 29528 néző
15:04
2018. jan. 1. 7056 néző
32:19
2018. jan. 1. 7697 néző
52:20
2018. jan. 1. 45040 néző
31:11
2018. jan. 1. 12151 néző
1:21:52
2018. jan. 1. 10598 néző
24:56
2017. jan. 1. 9280 néző
12:38
2017. jan. 1. 1216 néző
6:51
2017. jan. 1. 24307 néző
13:54
2017. jan. 1. 2771 néző
28:54
50:00
2017. jan. 1. 10740 néző
21:04
20:04
20:29
50:30
2017. jan. 1. 231 néző
17:45
2017. jan. 1. 18135 néző
17:45
2017. jan. 1. 1014 néző
12:52
2017. jan. 1. 5359 néző
8:34
2017. jan. 1. 968 néző
8:41
2017. jan. 1. 724 néző
7:47
2017. jan. 1. 1626 néző
18:31
2017. jan. 1. 1296 néző
15:20
2017. jan. 1. 1555 néző
18:59
2016. jan. 1. 3590 néző
16:07
2016. jan. 1. 60299 néző