Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Iskolát leszámitva igen,eze a rendszeri környezet kezdettöl arra kondiconálnak hogy mások rendszere szerint éljünk.
thumb
Rófusz sajnos a Légy óta nem csinált értékelhető filmet.
Azt is az akkori szerencsésen összejött stábnak köszönheti.
thumb
Hú, elég kemény, főleg onnantól, amit még nem éltem át.
thumb
szerintem meg jó. a story lehetett volna ütősebb, de a technikai megoldások és a sound is zseniális 8)
thumb
Jól látom, hogy kimaradt a 40 év munka, a pár év (évtized?) másodállás, a házépítés, az éjszakába nyúló tanulások, vizsgák, nyelvek, szakmák tanulása, a robot, a gürcölés?
Az éjszakába nyúló tivornyák, kalandok, a sötét oldal, a tiltott dolgok, a búskomorság, a letargia, netán a kirobbanó jókedv, az eufória.
Vagy ezek nem számítanak bele az életbe?
thumb
Muszáj kimondani: ez egy szupergiccs.
thumb
Bosszantóan közhelyes, csúnya grafikájú munka. A Photoshop egyik szűrőjét juttatta folyton eszembe; így rajzolnak az iskolai amatőrök, amikor fotóról másolnak. Járókától járókáig, kösz. Komár Lacinak van egy klipje, amiben végigszáguldott születéstől a halálig; nos az mennyivel személyesebb és szellemesebb volt!
thumb
A legnagyobb közhely, hogy minden közhely igaz is.Talán éppen ezért ez itt a legsikerültebb alkotás, nem hibátlan, de elgondolkodtat.
thumb
"Ananim" már hozzászólt és elmondta ugyanazt, amit én is akartam. Az Oscar díjas "légy" /Rófusz film volt szintén/ még önálló gondolatokkal volt tele. Ez mára sajnos úgy látszik elmúlt.....
thumb
Reméljük, Haneke nem olvassa a kommenteket. Nagyon megsértődne.
thumb
Mehetne akár Haneke Amour-ja mellé kísérőfilmnek is. Tartalmilag, minőségileg méltó párja lenne. Ennél nagyobb dicséretet nem tudnék mondani erről a filmről.
thumb
Egy nagy lehetőség elszalasztását láthatta, aki megnézte a filmet. Alapvetően ugyanis az élet nem különös, ha egy átlagot veszünk alapul. Ahhoz, h ne legyen unalmas egy ilyen közhelyes dolgot filmre vinni, valami egyedi látásmód kell, vagy valami olyan dolog, ami adott egyént egész életén át elkísérte. (Ha ez a valami itt a dohányzás akart lenni, akkor nagyon mellényúltak.) Egyszóval kár a filmért, mert az ötlet jó volt, h belesürítek egy életet 10 percbe, de a megvalósítás...
thumb
Attól, hogy nem vagyok asztalos, még nem kell. hogy tetsszen egy billegő lábú szék... a végén lévő fényről: a főhös végig a "testéből" látta a világot, de halála után a koporsó tetején ül a... milye is? Talán a lelke? Szóval ezt a rendező nem tudta megoldani.
Olcsó, hatásvadász, felszínes vacak.
thumb
Én is többet vártam, de egy átlagember élete így telik el... - innen is meg lehet közelíteni azt a kérdést: mi az élet? És tényleg, gondolkozzunk már el ezen: mi az élet?! milyen a mi életünk? kik teszik "csak" ilyenné? - mert rabszolga módra dolgoztatnak, és vagy kilépünk a rabszolgaságból vagy elindulunk a szabadság felé... Mi az élet?
És aki annyira lehúzza, gondolkodjon el azon is, tudott-e volna ő jobbat készíteni? - én gratulálok azért az alkotónak, a végén mégis ott volt a fény... :) - meg több momentum, ami igens elgondolkodtató.
1 | 2
következő

Itt több tucat filmet nézhetsz ingyen
és legálisan a magyar filmgyártás
krémjéből. Hetente bővül a kínálat. Részletek »

Ha van film, amit szívesen látnál, írj.

Ha van saját filmed, amit szívesen bemutatnál, írj nekünk.
Ha netán gond van a lejátszással, segítünk.

Jó szórakozást!

Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY